Opis forum
Kurcze to nazwisko jest mi znajome, ale zazwyczaj nie kojarze kto napisał jaką książką. Mogłabyś podać kilka tytułów książek, których jest autorem?
Książki Mastertona są troche dziwaczne, z jednej strony, ale swój klimat mają. Lubię Mastertona, ale ostatnio mam taki nastrój, że mnie odrzuca, jeśli widzę jego nazwisko na książce.
Dziwaczne Iris, bo dla mnie w każdym "Mastertonie", że tak ujmę pojawia się mieszanka seksu i przemocy. No dla mnie taki mają dziwaczny klimat, tak to odczuwam.. Te wszystkie stwory jakie on wymyśla, są takie no po prostu nie dziwne, ale dziwaczne Nie umiem jakoś lepiej tego wytłumaczyć
. I mnie jakoś nigdy nie straszyły, jak przykładowo moją koleżankę, która bała się, że jej coś ze sufitu zlezie i zje :
No fakt, ja wolę bardziej realistyczne rzeczy czyli jak ludzie mordują a nie jakieś stwory, w które nie jesteśmy w stanie uwierzyć
Ludzie to niech się tam mordują, niech się nawet w kosteczkę pokroją i doprawią solą (prawie jak w Hannibalu ), ale jak mi w jakiejś książce katują zwierzę, to czytać nie mogę
Nie pamiętam, żebym w Mastertonie coś takiego występowało i mam nadzieję, że się nie spotkam ;p