Opis forum
Właśnie obejzrałąm 1 odcinek. Taki średni był. Narazie trudno mi coś więcej powiedzieć. W sumie ciekawy pomysł na serial, ale jak to się rozwinie to się jeszcze zobaczy.
heheh ja to sporo już ogladam tych seriali A co do Jericho to najlepiej ściągnij sobie z miniovy wersję po 115 mB. Ściaga sie w jakieś 40 minut.
ja niestety miałam zastuj przez to, że mi komp siadł. I jak narazie jestem po obejrzeniu 4 odcinków. Po czwartym całkowicie mi się podoba ten serial Ściągaj, ściągaj to będziemy mogły sobie pogadać na temat głównych bohaterów. Ja ściągam teraz 5, ale raczej obejrzę go dopiero jutro.
Shando mi się bardzo podoba Jeśli masz podobny gust do mojego to spokojnie możesz ściągać.
Olcia to już powoli możesz pisać ze mną coś w tematach o bohaterach, bo po trzech odcinkach to już troszkę się ich kojarzy Kurcze piąty odcinek tak się zakończył, że teraz z niecierpliwością czekam aż mi się ściągnie szósty, bo chcę wiedzieć co to było.
ja, ludzie, nie zastanawiajcie się nawet nad tym serialem;P
świetny przecież jest ;P
znaczy jest tam taki moment że przez kilka odcinków jest jak telenowela i nic się nie dzieje, ale nie jestem facetem (na szczęscie) i nie wymagam w serialu tylko mordobicia i strzelania
każdemu kto się zastanawia czy oglądać nakazuję zacząć od zaraz ;D